virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

26 Mellanskogs nya stjärnor.......

Mellanskogs troligen nye ordf. Peter Helander säger sig veta följande; ”Att under Karin Perers tid som ordf. har Mellanskog utvecklats till en stabil organisation.” ? Men stundtals sov de, vet han inte det?

Helander säger också att ”Mellanskog vill stå på skogsägarnas sida.”

OBS att under hela Perers tid blundade Mellanskog, medan mer än halva Sveriges skogsägare blev bedragna med matrisfub, vilket Mellanskog visste om och i samtal till mig konkret sa, ”att vi lägger oss inte i vad andra köpare håller på med”. Mellanskog har därför nu betydande ”lik i lasten”.

Inte blir det bättre när det aviseras att Katarina Mowitz ska sitta i Mellanskogs styrelse. Mowitz har varit chefsperson för den simpla virkesköparen som nu är Bergkvist Siljan. Nonchalans och likgiltighet är egenskaper som jag sett hos henne. Är det sådan anda man vill införa mer av i Mellanskog?

Det finns fler läsare här som sätter denna Mowitz lika lågt rankad efter hennes beteende, som de gärna själva gärna får framföra här.

Mellanskog tycks med de problem de bär med sig, ha svårt för att få stabilitet och styrka. (Men prata det går tydligen och det är få skogsägare bryr sig.)

Taggar: Bergkvist, Mellanskog, Siljan, Virkesakuten;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: