virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

1519 A Södras förstörande agerande förskräcker…..

1 Södras hårda gallringar sänker den skogliga lönsamheten hos skogsägare på förödande sätt. Att en kooperation gör detta tyder på att industrisidan i Södra dikterar och att skogssidans folk inte bryr sig. Konsekvenserna som Södra och övriga köpare skapat är egentligen orsak till att även klimatproblemen är större än vad de annars hade varit. Värre är att förutsättningarna för bättre kollagring kan var förstörd från deras sida. Hur kan en kooperation agera på detta okunniga, samhällsfarliga och dumma sätt?

2 Södras gängkriminella agerande omkring den olagliga matrisfubben får sägas också vara utan motstycke. Tecken tyder på att de förberedde detta under lång tid. Tillsammans med andra virkesköpare var de väl medvetna om att det var en måttenhet som inte skulle kunna fungera. Korruption med övriga virkesköpare var en nödvändig inkörsport till detta och Södra såg kanske detta också som nödvändigt för att minska förlusterna i sina olönsamma sågverk. Hur kan en kooperation på detta sätt avsiktligt ta värde från sina egna ägare/medlemmar?

Hur kan förtroendevalda acceptera detta och vara medbrottslingar i 17 år och ta mängder av miljarder kr från landsbygden? Dessa som nästa månad låter sig infiltreras igen sig i glansen med Södraledningen på Föreningsstämman. Forts;
Taggar: Södra, Virkesakuten;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: