virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

100 Jubileumsnummer NIBE värmepumpar

Forts; Eftersom NIBE efter två veckor fortfarande tiger omkring ny fråga bör ni veta att de skriver översvallande vackert och följaktligen osant på sin hemsida;

”Våra nya värmepumpar passar alla hus, är smidiga att byta till, har alltid den senaste mjukvaran och justerar värmen efter dina vanor och väderprognosen”. Varför fungerar det inte i mitt hus? Värmen styrs inte logiskt efter de timpriser Nordpol levererar. Följaktligare blir inte värmen särskilt billigare eftersom det händer för ofta att det värmer vid fullständigt fel tillfällen. Följden blir också att den försöker ta igen försummelser och kör på högsta effekter, med följd att effektiviteten blir mindre i pumpen och även i jordvärmen som behöver ”utjämningstid”

” Dessutom kan du ha full koll på värmepumpen via din mobil. Allt för att du ska få billigare, grönare och skönare värme, både nu och i framtiden.” Men kostnaden är 500 kr/år extra för att kunna se i appen att det (inte) fungerar. Om pumpen lever i 25 år blir utläggen 12 500 kr.

Med kapitalisering med ränta blir väl beloppet fördubblad ett par gånger på den tiden.

Vilka svordomar kan passa att användas om NIBE och Unnaryds Värme och Sanitet som levererat? Forts;

Taggar: Nibe, Virkesakuten;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: