virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

878 Södra behöver förbättras ..

Prestigen i Södra har blivit en belastning omkring de över 20 talet missar Södra gjort. Förlorad tid både tidsmässigt för lokala tjänstemän, förtroenderåd och många på huvudkontoret och allra mest kostsamt är förlorad mängd virke för Södra , vilket besvärat något i uppgången senaste året.

Skogsägare som följt händelseförloppet har insett att Södra måste uppträda fullt ut enligt sina regelverk. Personer har framfört synpunkter "inåt" i Södra, men dessa har mycket snart fått "dra sig tillbaka" och med varierande svar "urskuldat sig till skogsägaren över sina misslyckanden.

Egentligen är nu alla personer som "saboterat" lösning skilda från sin tjänst på Södra. Men troligen är de förtroendevalda personerna som fått insikt i händelseförloppet, men inte "ställt upp tillräckligt som en man", något som nya resurser i Södra inte vågar visa kurage tillsammans med och reglera skadorna.

Hur har du själv tänkt under tiden det beskrivits här hur kränkande Södra handlat?

Tänker du agera med någon form av stöd för skogsägaren och andra skogsägare som erbjuds en simpel ersättning för Södras misstag? Gör du en motion (nödvändigt före månadens slut), anmälan eller annan kontakt in i Södra med kraft?

 Jämför mot kvinnor enligt #metoo, som är fysiskt underlägsna och ekonomiskt beroende av "överheten" och situationens utgång. De träder dock enade fram. Varför låter skogsägare sig behandlas som offer utan att använda sina rättigheter?

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: