virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

105 Sågverk i Dalarna.

Våldtäkter och sexuella trakasserier har genom Meeto blivit extra uppmärksammade.

Det är dags att också trakasserierna i skogen uppmärksammas. En kvinna med konstnärlig värdering visade Wedas E Brittus hur hon ville ha hjälp med ca 75 m3 ungskogsgallring. Den stod delvis under och intill överståndare av tall som nått ca 175 år. Dessa skulle användas som fond i bakgrunden vid husbygge och tallarna fick inte på något vis röras.

Kvinnan vurmade även för ett "kärlekspar" som fanns i beståndet, där en gran och en tall "greppade" varandra. Även "trädparet" totalförbjöds att röra.  Brittusbetedde sig på ett sällsynt charmigt sätt, helt med på noterna och det skulle bli såååå braaa. Brittus betedde sig så inställsamt, så att inget skulle kunna bli annat än vad de kommit överens om. Kvinnan sa till personer i närheten att hon träffat den bästa inköparen i världen. (Hon sa senare ungefär, att hon borde begripet att så bra får inte en inköpare fullfölja arbetet om bolaget ska klara sina intressen etc.)

1 Vid avverkningen blir först entreprenören kåt på virke och vill ta de präktiga tallarna och övertalar Brittus att förfalska avverkningskartan  till 2.5 ggr ursprunglig yta (vi har fått tag i den). Den kontrakterade volymen 75 m3 blev nu ca 360 m3.

2 Det älskande paret "våldtogs" av Weda.

3 Trakasserierna har på olika sätt pågått genom osanning, förhalning och förnekande i ett par år, tills bubblan sprack. Men Bergkvist Insjön AB med högsta ledning har medverkat i detta. Anders Nääs har "spelat" med i stor del av de senare trakasserierna. Ordval och beteende är så grovt att det är en "våldföring" på en kvinna, som bevisat allt, men inte fått rättelse för de nertagna vårdträden och totalt 36 punkter.

Ytterligare värre blev det när Siljan också kom in i bilden.  Men det berättar jag senare.

Taggar: Siljan, Skogforsk;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: