virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

597 Södra behöver förbättras ...

Låt tankarna en stund stanna vid svindleriet som förekommit i Telia, Kommunal, SCA, Arla, Södra m.fl. Kooperationen behöver rensa i sörjan och inte bara vara naivt leende mot ledningen vid kontakt.

Inse det olämpliga i att Södra på skogsägarnas bekostnad skickar Lars Idermark till jakt i Tyskland och Jämtland. Det måste vara nästan sämsta tänkbara förhållande att ha affärskontakter, när de sitter ensamma på ett jaktpass. (Meditera kan de göra hemma på dass i stället.)

För många förtroendemän agerar på naivt sätt som "megafon" på ägarmöten åt huvudkontoret, trots att de bara behärskar en mindre del av det de förkunnar som en positiv grammofonskiva efter instruktion från HK. Inte en enda förtroendeman verkar ha nämnt självmant om problemen med skördarmätning/stampris. I stället har de yttrat raljerande om, att Södra nu betalar för glömt och krossat virke och givetvis alla felapteringar. (Fan tror det?) Tyvärr har de inte ändrat sig vid påpekande från flera logiskt tänkande skogsägare. Flera möten är det refererat från och endast något verkar ha avvikit.

De "tappra" förtroendemännen behöver mer stöd. Leta upp dem och stötta!
Taggar: SCA, Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: