virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

67 Sågverk i Dalarna

  Siljans "pompösa" pressmeddelande om deras ärligaste prislista håller nu på att ge Siljan stora problem. Sanningen hinner ifatt Siljan.

Ledande person i Siljan har ju vid fråga meddelat till skogsägare, att det inte är matrisfub/fuskfub som används. (Tack för att ni sänt dessa besked.) Ändå har en handfull personer med kunskap och insyn förklarat det självklara med att det är matrisfub/fuskfub som används.

Men chefen i fråga har ombetts att förklara sig men väljer nu, att som andra rufflareföretag underförstått bara bekräfta med tystnad.

Siljan skulle ju öppet förråda mesta delen av skogsbruket och samtliga institutioner om de erkände felen med matrisfub. Detta dubbelspel tycks fortgå eftersom för få skogsägare markerar starkt nog mot volymfelet med matrisfub.

 Varför accepterar skogsägare att bli blåsta på 10-30 kr/m3 x 700 m3 = 14.000 kr och dessutom bli bedragna av en inköpare som påstår sig göra allt bra för skogsägaren. Kanske samma dag som denna dåliga affär görs står skogsägaren och väljer i snabbköpet den billigaste produkten han är ute efter fast det bara gör 1 kr.

Välj bort företag med matrisfub! Lär er måttenheterna! Det sista bekräftade en skogsägare som kunnat avslöja vanligt "inköparsnack".

Taggar: Matrisfub, Siljan, fuskfub;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: