virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

SYDVED

Sydveds urusla gallring på mosse på Hylte kommun, den har påtalats för båda kommunråden i Hylte. Personligt samtal med kommunrådet Henrik Erlingsson visade på en sällsynt dålig inlevelse från honom i fallet. Trots att han fått många påminnelser och varit i Unnaryd, så har han inte besökt gallringen. Ändå var han övertygad om att bristerna, som påtalats inte hade skett. (Lite Harrisburg över det hela.) Men det finns nu diarieföring på Skogsstyrelsen om lagbrotten. flera grupper skogsägare har besökt gallringen.

Nu läser jag att Erlingsson är på Centerns stämma i Falun och han vill driva att minska brottsligheten på landsbygden, vilket han påstår är högst relevant för Hylte.

Varför ser då samme person mellan fingrarna för tre lagbrott, som Sydved gjort för oss kommuninvånare? Beror det på att Hylte kommun haft för dålig kontroll på arbetet och kanske inte ens definierat hur det skulle göras. Följden är att kommunledningen är själva delaktiga i "soppan". Ingen "vill nu hålla i yxskaftet" när ansvariga skall stå till svars för försummelserna. "Det kanske stänker på andra?"
Taggar: SYDVED;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: