virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Tidningen Skogen. 50

Tidningen Skogen har mycket stora artiklar med Deromes inköpare. Enbart positivt är skrivet. Om texten verkligen är sann, så är inköparen inget medeltal i branschen, men det kan vi lämna därhän. Men kontakter med vd på Derome ger definitivt inte liknande vibbar.

Men en apteringskurs har hittat 8 unika fel eller riktigt allvarliga förhållande, som är viktiga att varna för i prislistor från Derome, som det verkligen krävs en hel del bakomliggande kunskap för att inse. Flera fel finns på flera sortiment. Prisjämförelse mot andra företag är p.g.a. detta därför omöjlig.

Man blir upprörd över hur mycket otydlighet det är i prislistorna numera. Har bolagen inte ens en dålig  "lögndetektor" som kan avslöja något? Otydlighet och otydlig prisnivå på listorna gör, att nyttan endast är värd det lilla som hittas omkring leveransbestämmelserna.

 Att sen minst tre informationsforum för prislistor är helt värdelösa gör hela virkesmarknaden till "vilda västern". I varje fall om inte det är OK att visade priser är upp till mer än 100 kr/m3 fel. Egentligen vet Skogen och Co om felets storlek.

Taggar: Derome, Tidningen Skogen;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: