virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

VMF- dekadens...

Till er som kanske läst ATL:s artikel om matrisfub/fuskfub och undrar om kontrollpersonen Therese Berg på VMF SYD svarat enligt löfte omkring påstått godkännande för matrisfub/fuskfub som hon lovade på Elmia, så blir svaret, att så har inte skett.

Hon kan inte hitta något godkännande eftersom det inte finns. Hon ljög enligt kompetenta källor.

Men lämpligen efterlyser även du lovat dokument!

Matrisfub fungerar ju så dåligt att det ensamt inte ens ryms inom mätningslagens ram.

Detta var forskare på SLU så klumpiga att tolka på följande sätt. De upptäckte t.o.m. på tämligen kort virke, att felen omfattade 105% av lagen, d.v.s. 5% av testade virkespartier inte ens rymdes inom lagen, men SLU påstod, att det var ändå så lite för mycket, att det kunde anses acceptabelt och ändå godkänna matrisfub/fuskfub.

Dessa totalt okunniga eller partiska personer på SLU och SDC inser inte att mätningslagens utrymme redan är upptaget genom svängningarna i virkessammanhang som förekommit redan.

Dessa forskare försvaras efteråt av egna följaktligen "partiska" forskare på SLU, trots att slutsatsen är lika dum som att försöka hälla i en liter mjölk i en literförpackning och sen hälla på 1.05 liter ytterligare i samma förpackning.

Det är så dumt, att det går inte att få gehör för en anmälan av detta, eftersom inblandade fullständigt flyr för att inte problemet skall ifrågasättas högt.

När varken forskare eller skogsägare bryr sig rullar fortsättningsvis  flera miljoner från skogsägarna varje dag.

Taggar: SLU, VMF;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: