virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

6 Biometria

Sen ett halvår framstår Biometria som en köpareorganisation som väljer att tiga för att inte bli abrupt avslöjade och möjligen hoppas de att problemen skall ”glömmas”. Redan i sept. begärdes förklaringar på vad Jacob Edlund påstod till tidningar, "att på normalskog fungerar matrisfub". Vi frågade då under vilka förutsättningar, men självklart fick vi inget svar. Jacob visste redan då att matrisfub var olaglig. Men Biometria ville vinna tid, deras ägare tjänar ju ca 2 milj. kr/arbetsdag.

Vd Peter Eklund lovade 3 febr. att uppstår frågor omkring deras bekräftelse omkring att matrisfubben är olaglig och nödvändiga åtgärder så skulle de svara på dessa. Se bild.

 Därför fick Peter frågorna också, men inte en bokstav är lämnad. Han fick dock veta om att denna skrivning annars blir följden.

Biometria agerar med osanning i syfte att tona ner deras olaglig mätning sen 13 år. Även tidningar tycks tystas eftersom inget är skrivet ännu på tre veckor. Avsikten framstår nu att Biometria vill hålla på några år till med uppenbara olagligheter. De kan använda befintliga lagliga måttenheter men vill inte.

Sänd era synpunkter till Biometria och begär svar. Ca 400 milj. kr årligen får ni skogsägare skicka till er motpart.

Taggar: Bergkvist, Biometria, Matrisfub, Peter Eklund, fuskfub;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: