virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Vad pågår...

Volkswagens jättestora bedrägeri, som är ett uppenbart svek mot vår gemensamma miljö, innebär nu oerhörda kostnader för VW och vår miljö. Förtroendet för VW har skadats på oöverskådligt sätt.

Råd & Rön skriver, att de har sett hur tvättmaskinstillverkare har fuskat med energideklarationer på samma sätt. Tester efteråt i praktisk drift har avslöjat fusk.

4one som bedragit så många företagare med telefonabonnemang, de har nu förbjudits att verka och deras samarbetspartner har sagt upp avtal. Konkurs är begärd från anställda.

Ytterligare företag som uppträder buffligt är BaraSpara. Jag kom ifrån dem efter ett år, men det försöktes med hot och besked om för sen uppsägning etc. Men döm om min förvåning, när ett år gått med annan elleverantör, då kommer en välkomsthälsning och tack för min beställning och besked om att BaraSpara placerat mig på Mölndals Energi.

Jag blev överrumplad och tog kontakt med Mölndals Energi och förklarade "galenskapen". Jag fick besked om att jag skulle tas bort i deras kommande kundkrets. Men BaraSpara var obeveklig och hävdade, att min uppsägning på något, jag inte begärt, den var inkommen för sent. Jag skulle följaktligen egentligen sagt upp det föreslagna, innan det nådde min brevlåda första gång. De hotade med åtgärder. Då sänder jag min synpunkt till ledningsperson på BaraSpara och får löfte om strykning. Men fortfarande kommer hot ändå, om att jag inte får lämna Bara Spara på ett år. Då åberopar jag hela händelseförloppet igen och blir till slut befriad från deras "ockupation". Men det var inte slut där med deras tjurighet. Varning för BaraSpara!

Weda skriver på hemsidan på sätt, som är diametralt mot vad de gjorde i skogen mot en äldre kvinna. Skrivningen om "trygg virkesaffär" ljuger väl, när Weda gör kontraktsbrott mm mm?

Har affärsvärlden också spårat ut?

Taggar: Weda;