virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

1100 B Södra behöver förbättras

Vi återupptar efter inlägget https://virkesakuten.blogg.se/2020/january/1100-a-sodra-behover-forbattras.html

 När skogsägaren opponerade sig och bevisade felen på avverkningen och hur orimligt Södras förslag var, då skickar mellancheferna det till chefer högre upp. Allt i syfte att blockera skogsägaren, trots att de såg att skogsägaren övertygades ännu mer att driva ärendet. Men tjänstemän har ju betalt alla timmar och genom hot och stängningar försöker de korrumperade personerna att behålla initiativet. Den korrupta ledningen sluter sig samman ännu mer och bildar ytterligare ”vallgravar” runt sig.

I detta ”spel” försöker de korrupta att göra allt för att nu får de inte förlora.

Trots att förluster i pengar, virke och förtroende blivit ca 200 ggr större än summan i tvisten, så väljer de korrupta att fortsätta. Det är ju bara medlemmar som drabbas. Det är stora belopp som försvinner ytterligare i mygel och ”tappade sugar” i ett stort företag som Södra. Företaget fungerar givetvis inte på bästa sätt när för mycket oinspirerad miljö finns.

Förtroendemän har dock enskilt i flera fall fördömt det Södra ledningen gjort, men i förtroenderådet styr uppenbart Södra genom personer som är ”lins lusar” eller oinspirerade som suttit där i många år som ”Michelingubbar”.

Skogsägare kontaktade då Södras ”Tvistenämnd”, som visade sig vara dominerad av Södraledningen och en ”påläggskalv” där ville inte riskera sin framtid i Södra.

Advokat i den nämnden var nog den mest besynnerlige som tydligt hindrade skogsägaren att bevaka sin rätt.

I spelet har ingått kränkning, hot, ekonomisk trakassering, förnedring, ljug mm. mm. (Mer kommer.)
Taggar: Södra;