virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

1132 Södra behöver förbättras.

Södra redovisar jämfört med andra skogsföretag ett avvikande lågt resultat. Jämför med för ett år sedan, innan skandalen med lars Idermark och Swedbank, så är det fruktansvärt dåligt.

Samtidigt hörs en liten tendens att skogsägare tycker att de tar hem de billigaste pengarna hos Södra eftersom de vill markera mot Södras tillåtande beteende mot Lars Idermark. Han var den närmaste ansvarige intill vd:n i Swedbank en folkrörelsebank. Vd Bonnessen blev före helgen 25 april kallad till förhör av åklagare.

Södras införande av olaglig matrisfub är ytterligare mångmiljadsvindel som nu drabbat skogsägare.

Södras begäran om statliga pengar vid permittering i Mönstereås fast den är villkorad mot att inte företaget ska ge ”utdelning”, vilket Södra arrogant sagt att de kommer att göra, det är magstarkt när även resultatet tyder på att ”ett magert” år behöver ha något att ta av från ladorna.

Josef tolkade Faraos dröm rätt och det samlades i 7 goda år i ladorna för att klara senare 7 magra år. Matrisfubben går inte att tjäna pengar på så länge till. Dessutom har inte timmer gett någon efterlikvid i Södra i skogsägartid.

Taggar: Matrisfub, Swedbank, Södra, fuskfub;