virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

1218 Södra behöver förbättras.

Bland ”sekteristerna” i Södra har definitivt nya vd Lotta Lyrå och styrelseledamoten Hans Berggren tydligt ställt in sig. (Där finns fler.)

Genom typiska översvallande ord från ledningspersoner så har båda svarat på mejl med att de tar emot synpunkten med intresse och skall ha med sig synpunkterna i verksamheten. Sen hände dock inget. Därför skickades påminnelse om att deras svar liknar de sedvanliga artiga beskeden, men förblir helt utan konsekvens och åtgärd, vilket bekräftats på den längre tid som gått utan återkoppling. Men då kom ”livstecken” från Lotta.

Lotta påstod sig svara på vår fråga om skogsägare som vill också kan få originaluppgifter från skördare genast efter avverkning, men hon gjorde det genom att bryta ut en liten sektor som berörde hur uppgifterna kan studeras av skogsägaren. Hon säger att det kan ske genom digital kontakt. Men inte ett ord om samtliga skogsägare som ser behov av maskinuppgifterna får dessa. Skogsägare har blivit regalt överkörda av positiva påstående vid genomgång med Södrafolk. Inse det ”rävaktiga” i Lottas agerande. Uppenbart är rädslan för stor i Södra att kunniga skogsägare skall få tag i maskinuppgiftena och se fel uppemot 50 kr och mer/m3 som har skett flera gånger.

OBS Lotta har inte vågat svara ett ja eller nej ännu sen början av januari.

Hans Berggren har ”gömt sig i buskarna”. Här återkommer vi.

Taggar: Södra;