virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Visselblåsare

Genom bilagan föll tanken även på Greta Thunberg som pekar på hur ekonomiska mantra påverkar mer än förnuft för oss alla. Just nu når hon igenom i världen på sätt som nog ingen väntade. Dessutom utan kravaller, tårgas och vattenkanoner, trots att det direkt är riktat till politiker. Låt detta ge ännu mer energi fören bättre värld.

Det finns folk som kommer i kläm mellan ivrare för vissa djur eller naturområde som gör att möjlighet till att livnära sig själv och familjen hotas, där samhälle och regering behöver ta kostnader för exproprieringen, så inte område får en död hand över sig utan ersättning.

Nyligen hörde vi att en felbyggd kurva på vischan rättar inte trafikverket till eftersom pengarna vill användas där det är fler som klagar och berörs. Detta är en allvarlig nervärdering av visst folk.

Mycket tänker jag på där några få personer påtalar allvarliga fel i komplicerade ärenden och den som driver informationen motarbetas från de parter som får minskad vinst på sin tvivelaktiga verksamhet. Tjuvnyp där ingen ser det är där vanligt och död förekommer på många ställen.

Att företag, institutioner och myndigheter tiger (avstår att svara) är mycket vanliga tecken på att de känner sig upptäckta. Kronfågel lägger nu uppenbart munkavle på de som framför kritik.
 
Taggar: ATL, Bergkvist, Södra, Weda;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: