virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

111 C Tidningen Skogen

Fortsättning;

Vad svarade chefredaktör Bengt Ek Skogen?

Jo han ”går i taket” för att frågan ställts direkt till redaktören Birgitta Sennerdal. Bengt skriver följande: ”det är jag som chefredaktör och ansvarig utgivare som ansvarar för allt som står i tidningen. Så jag fortsätter att insistera på att du skickar dina olika befallningar om hur vi ska agera till mig i stället för till kundtjänst, reportrar och andra adresser du kommer över”.

Uppenbart vill han inte att andra på tidningen skall veta om kritiken. Han vill med sitt kontrollbehov styra och döda allt som kommer utifrån.

Notera att de som skrev vet att Bengt Ek är chefredaktör.

De vet också att personal, om det behövs, skickar mejl inåt i företaget, vilket även skedde när Birgitta skickade sitt senfärdiga svar (efter 14 dagar).

Bengt Ek förväntas ta över mejl som riktas till [email protected]. Men vanligtvis blir det helt tyst när den kanalen in till tidningen används. Auktoritäre chefen Bengt Ek har genom åren fått många mejl om Skogens brister, men nästan alltid valt att undvika konkreta svar. Uppenbart kan han inte försvara de fel som uppmärksammas.

Taggar: Tidningen Skogen;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: