virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Va på er vakt....

Virkesbörsen lobbar fram artikel på artikel i skogspress för sin verksamhet. För att fylla ut små nyheter lämnar de felaktiga uppgifter om tidigare verksamhet för att framstå gedigna. De fick Ulf Aronsson på ATL att uttrycka att deras jämförpriser  var mycket bra. De listor jag undersökte visade till stor del vara fel framställda. Inte en lista varudeklarerades när de betalade med matrsifub. Hela konceptet är nu borta. Trots detta går ATL deras ärende.

Virkesbörsen skriver själva i sin reklam "Succé för Virkesbörsen på Elmia". Ändå var de inte "vatten värd" efter diskussion på Elmia. Det såg även stökigt ut i montern.

Deras nu bevisligen lösa påstående från Elmia har krackelerat i två omgångar. Givna löften är ännu 7 månader senare inte infriade.

En av ägarna från riskkapitalbolag utreds för oegentligheter.

De skriver nu också att det är gratis att sälja virke via dem. Notera dock att köparen får betala till Virkesbörsen och de pengarna kommer inte från himlen, utan köparen har givetvis med den kostnaden i sin kalkyl. Virkesbörsen har gjort sig känd för aggressiv marknadsföring och varierande kunskap, som flera bevittnat.

 Väljer ni att anlita dem så va uppmärksam så ni inte får problem senare.

Taggar: Matrisfub, Virkesbörsen, fuskfub;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: