virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

798 Södra behöver förbättras ...

Södras intresse för innovation framstår sedan länge lågt. Ett maskinkoncept har uppenbart diskuterats med Södra. Nu har ett skäl för deras njugga inställning uppdagats. Södra har inte virke att testa på, eftersom det redan saknats till kontrakterade entreprenörer. (Enligt inträffade händelser så lär även kontrakterade entreprenörer tvingats att stå still.) Se även insändare i ATL och Dalademokraten fredagen den 12 maj från Skogsentreprenörerna.

På ett LRF möte uppmanades jag att kontakta Södras lokala styrelseledamot Ulf Johansson om några utförda arbete och utveckling. Men det bryr han sig inte om. Han tillhör de "avslöjade" personer som genom tystnad bekräftar att de inte kan försvara sitt (bristfälliga) arbete.

En annan fråga till Ulf J gällde om Södras personal får sprida påstående som är fullständigt felaktiga. Ex. lovades att inga stickvägar skulle vara bredare än 4.2 m. (Södra borde väl kräva att yttrande från personal även i  deras reklamtidning ska vara sanna. Ulf signalerar nu att så inte är fallet, eftersom det inte tåls att diskuteras. Som ni ser är Södras Uppförandekod inget värd.)

  Påminnelser är gjorda omkring frågorna.

  Han har följaktligen med sitt agerande medgivit att detta kan torgföras mera offentligt. Något för valberedningen, kanske?

Taggar: Skogforsk, Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: