virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

748 F Södra behöver förbättras ...

Södras nonchalans mot sin Uppförandekod har uppmärksammats av skogsägare. Några har fått uppleva hur buffelaktigt Södra agerat. Hur förtroenderådfolk agerat har flera också berättat om. Indirekt har jag förstått att Södra tycker att det är mycket obehagligt. Det sista är väl inte oväntat när "putsen krackelerar".

Skriv motioner om osympatiskt ni upplevt och se till att det blir ventilerat på årsmöten och föreningsstämman. Lena Eks glorifiering stup i ett, den gör att de som lever i verkligheten känner sig allt mer belastade eftersom de måste använda allt för mycket energi till förklaringar och undanflykter.

Flera säger rent ut att förtroendemännen ibland är som marionetter i Södraledningens snören. Om de använde lika mycket tid till påverkan av Södra som tid som parkeringsvakter och kaffekokning så kunde Södra förändras.

Men de måste våga sin position för skogsägarnas bästa, som de representerar. Att tro att någon annan enskilt tar etablissemanget "i hampan" är mer än unikt. Samverka! Hjälp till på årsmötet!
Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: