virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

721 C Södra behöver förbättras ...

Inlägget här på Virkesakuten om hur Södra och Valmet hårdhänt försökte kräva pengar från en entreprenör för sina egna misstag, det har gett mig några meddelande med olika reaktioner.!!!

Att företag som Södra, som kunde göra prislistetest, inte förstod att medellängd runt 5 m måste undersökas. Inte ens när misstänksamhet framfördes från inblandade väckte det Södra.

Valmet borde med ett minimum av uppmärksamhet redan i simulator sett, att programmet arbetade fel. Fullständigt oansvarigt. Skogsägare förlorade minst någon miljon på felet.

Båda storföretagen försöker skinna en entreprenörsfirma på sexsiffrigt belopp.!!!! Man kan inte tro att storföretag i ett demokratiskt land gör på detta sätt. Maffia och korruption är egentligen sådant som liknar detta.

En faktor i sammanhanget kan vara, att det var en entreprenör, som var följsam och "hygglig". Nu tänker jag, om detta gjorde Södra och Valmet så överdådiga i att felaktigt skylla ifrån sig och samtidigt på orättvist sätt ville "bättra på sina egna bankkonton".

Jobbar Södra och maskintillverkare lika nära varandra idag?

Taggar: Komatsu, Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: