virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

80 Sågverk i Dalarna m.fl.

Skogsägare har begärt besked från Mellanskog eftersom Mellanskog har hävdat att de har "längdneutrala prislistor" med följd att Mellanskog anser att virke som går till andra köpare kan apteras efter andra längdspecar utan konsekvenser för skogsägare.

Jag och andra har fått svar, men inga konkreta besked?

Orsaken är att ansvariga på Mellanskog vet att det är lögn det de påstår, men bubblan får inte spricka. Detta är något som Mellanskog måste ha testat på trädbanker och då upptäckt.

Skogsägare borde driva process mot Mellanskog och en del andra köpare för att de har falsk marknadsföring och inte levererar den ersättning som utlovas.

Mellanskogs ordf. Karin Perers var nyligen i TV  och beklagade att Svenska Kyrkan hade folk som inte var rädd om pengar. Samma Karin Perers är ordf. för Mellanskog som säger felaktiga saker och när de ifrågasätts av mig och skogsägare så visar hon och Mellanskog en fullständigt nonchalant inställning.

Även LRF Skogs ordf. Sven-Erik Hammar sitter i Mellanskogs styrelse och intar precis samma nonchalans. Hammar har jag personligen försökt påverka per telefon. Men ex. matrisfub brydde han sig inte om. Mellanskog har inte matrisfub men vill inte störa ens konkurrenter med detta, med följd att dessa konkurrenter inte nu heller öppet tacklar Mellanskogs ljug omkring längdneutrala listor. En del tillämpar likande metod själva. Är det korruption? Är det kartellbildning?

Taggar: Matrisfub, Mellanskog, matrisfub;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: