virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

78 Sågverk i Dalarna m.fl.

En kvinnlig skogsägare som fått två bristfälliga avverkningar gjorda hos sig av Weda och viss mån Siljan, har genom flera tjänstemän blivit felaktigt, ovärdigt, diskriminerande, osant  bemött mm, har bett om att få lämna sin speciella förklaring här på Virkesakuten som upplysning till skogsägare.

 Vd Peter Eklund på AB Bergkvist Weda har varit den person som agerat starkast.

Denna kvinna är förutom skogsägare också företagare med stort innovativt intresse. Som sådan mycket intresserad av att se möjligheter och lösningar även i den situation som ligger i blicken för stunden. Denna egenskap visar sig ha hjälpt henne till att se och uppmärksamma sådant som visat sig mycket värdefullt senare. En personlig egenskap (som hon nog själv kommer att nämna), det har gjort att hon tidigt med automatik tvingades att lära sig att memorera och minnas på sätt som jag inte trodde var möjligt.

Efter förmåga kommer hon att beskriva händelser och förhållande omkring avverkningsproblemen i syfte att från skogsägarehåll förklara hur avverkningstrubbel kan eskalera och orsaka problem i skog, ekonomi och tillvaro.

Vänta får ni se.....

Taggar: Moelven, Siljan, Weda;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: