virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

683 Södra behöver förbättras ...

Södra skriver på en sida i sin reklamtidning, där de hävdar att man redan nått framgång med en framställning till Skogsstyrelsen, att genast slopa offentliggörande av avverkningsanmälningar. Södra "tar redan ut svängarna" och hävdar hur stämman med gensam kraft kunde åstadkomma ett bra resultat. Tyvärr blev verkligheten att Skogsstyrelsen helt struntade i Södras framställning. Offentliggörandet fortsätter.

På samma uppslag skriver man om 15 motioner till stämman. Det som mest skrivs om är positiva motioner och ambitioner. Endast ett undantag nämns, där Therese Stjärnkrans motion om tydligare redovisning av priser och kostnader vid avverkningsuppdrag beskrivs, vilket i huvudsak lovades åtgärdas.

Att Therese också hade en mycket skarp motion mot Södras reklamationshantering och skogsdirektör Håkan Larssons bromsning vid rättelse, det är inte nämnt. Inte heller att det fanns tre motioner till som också berörde dålig reklamationshantering på Södra, dessa är inte nämnda med ett ord.

Kommer skogsägare att åter acceptera denna "tillrättaläggning" av information, som i allra högsta grad är förskönande för Södra?

Taggar: Skogsstyrelsen, Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: