virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

682 Ä Södra behöver förbättras ...

Forts;

En på Södra avlägsnad skogsdirektör hotade efter bevisande framställning från skogsägare. Samme skogsägaren hotades med krav att godta en struntsumma inom mycket kort tid, annars skulle beloppet "brinna inne". Det använda röstläge och ordval vid detta tillfälle trodde man inte skulle förekomma i en kooperation mot en ägare till företaget.

En regionchef tyckte dock, att det var synd, att dessa misstag hade hänt, men förklarade att hon inte gick in i ärendet i sak "jag kan inte ämnet". Telefonsamtal (mars 2012) förklarar hon att hon och ingen annan är nu kontaktperson för Södra i ärendet. Så här sköter Södra principiellt viktiga saker.

Hon kontrade ändå med att hon tycker att erbjuden summa (ca 30% av bevisade förluster på ett par tiotal tusen kr) borde räcka. Men notera, att hon var noga med att kräva att förslag och erbjudande skulle vara konfidentiellt.

Regionchefen skickade därefter utan överenskommelse ett färdigt och underskrivet helt A4 brev där hon "försökte lägga ord i skogsägarens mun" och syftade på osagt om gjord överenskommelse och begärde underskrift och avslut i ärendet.

Hon begär även att skogsägaren härefter inte får komma med några ytterligare anspråk i ärendet.

Det verkar som att Södra ägs av tjänstemännen.

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: