virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

584 Södra behöver förbättras ...

Södra blockerade ju på sätt, som ännu ifrågasätts, gasprojektet med Fiberdrive. Flera tidningar får upp ämnet. Fiberdrive hade utrymme på sätt som ingen annan maskin hade mycket bra sätt att förvara gasen i maskin. (Var det detta som var orsaken till stoppet för att förhindra fördelar för ny tillverkare...)

Södras blockering av beviljat projekt av förnybar råvara förefaller huvudlöst eller något annat....  Skogsforsk skriver med tydlighet i sin tidning, att det är nu dags att komma till skott med användning av förnybar råvara. Södra borde skämmas, som bromsade detta projekt 2013. (Det var direkt ett slag i ansiktet på folk i Södras förtroendeled.)

Vad håller Södra på med? Tror Södras skog och teknikfolk, att de lever i en egen värld av "manna och honung"? Södra gör sig känt för stora maskiner, hårda gallringar som verkligen skrämmer skogsägare, trots detta inte ens till normala priser, total underröjning så en fågel inte kan bygga ett bo i en buske, var skall haren gömma sig, aptering som lämnar mycket att önska etc.

Taggar: Fiberdrive, Skogforsk, Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: