virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Hoppfullt 2

Virkesakuten har drygt 4.000 inlägg och ca 141.000 besök. Om ca 4 inlägg studeras i snitt, har ni sett över en halv miljon inlägg.

Tips i dagarna har lyft fram två nya förhållanden på avverkningar, som ni på olika sätt kommer att få del av här. Bearbetning på annat komplicerat förhållande har lett till sådant, som borde bli till nytta för skogsägare. Efterhand som det klarnar förmedlas detta.

Fortsätt att läs här i takt som de flitigaste, som läser tre ggr/dag.

- Det går inte att lova guld och gröna skogar, som vissa, gör, men därför varnas det som ni vet här för ,att för många skogsägare är inget dyrare än för lågt virkespris, saltad kostnad, minskat netto, förstörda bestånd, skadad mark, får inga avverkningsuppgifter, överraskning när det upptäcks att det är skiljenämnd i kontraktet, inköpare står inte för vad den lovat, kanske även slutat/flyttat, du slängs mellan olika personer i företaget när du begär rättelse, du får svaret: "stäm oss i Stockholms Handelskammare" (skiljenämnd), nästa skogsbolag du vänder dig till lovar "guld och gröna skogar o.s.v. o.s.v.
Taggar: SYDVED, Södra, Vida;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: