virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

692 Södra behöver förbättras ...

Den tämligen vanliga metoden att "sätta rumpan mellan benen" och tiga och egentligen fly när någon avslöjat brister som känns allvarliga för företag och person, den metoden syns det allt mer av.

Södras ledning accepterar, stimulerar och tillämpar själv den metoden för ofta mot skogsägare och andra. Upprepade sådana händelser har det nämnts om.

Är detta ett sätt som alltmer okunniga ledningspersoner tänker använda för att inte bekräfta sin oförmåga? (Modern strutsmentalitet.)

Det är likt översittarefasoner som man såg i skolan. Dessa fasoner använder tydligen en viss personlighetstyp upp i vuxen ålder, utan att ha förmåga att se det som vuxenmobbing.

 Tydligen har de inte ännu lärt sig att mobbbare ofta senare får sin möjlighet, att med ackuratess visa sin nya speciella position, som framställer de tidigare mobbarna som de verkliga personliga förlorarna.

Att Södras Lars Idermark och Lena Ek tillhör den gruppen omogna personer, som beter sig på detta sätt i en kooperation, det måste väl ge konsekvenser?

Detta vet förtroenderådsfolk om. Hur agerar dessa, när de ser mobbing, som redan egentligen går ut över dem och de som de företräder? Har ni sett dem agera?
Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: