virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

69 Sydved och Hylte kommun....

Sydveds gallring med tre lagöverträdelser och dessutom skötselmetoder som ger förluster, det har föranlett påpekande till Hylte kommun. Mycket knapphändiga svar har vi fått från politiker och tjänstemän som indikerar att de saknar kunskap och ansvar för våra såväl frågor som framställningar.

  Man kan dra på munnen åt att vi beskylls av såväl Skogsstyrelse som kommun, för att ha "saboterat" tid för dem. Tjänsteman har beskyllt mig för att skrivit under falskt namn, när han trott att en framställning från annan insatt person varit jag och i det sammanhanget uttryckt sig mycket opassande i mejl till en helt annan person.

 De personer som misslyckats på olika sätt, de har visat en sällsynt energi, för att försvara sig mot de tre lagbrotten, vanskötseln och nästan total underlåtenhet att kontrollera.

 Vi anser att Hylte Kommuns agerande i ärendet nu på tydligt sätt bekräftar följande, som inte heller dementerats;

1 Från studier av avtalet med Sydved och Hylte Kommun framgår följande. Ordergivningen omkring nämnd mossgallring, som behövt speciell beskrivning, den har i stället varit mycket ofullständig eftersom endast uttagsmängden kan hitts och den har bara varit schablonmässigt uttryckt. (Tydligen arbetar nämnda företag på detta sätt.)

Taggar: SYDVED;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: