virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Som LRF gör...2

Fortsättning på LRF:s valhänta markering mot skiljenämnd.

LRF:s ombud från Hallandsdistriktet lyckades dock inte få förbundsstämman att besluta om den informationskampanj mot skiljenämnd, som motionen syftade på.

Om det var valhänt agerande från ombuden eller motståndet var stort från stämman, det har inte gått att få klarhet i. Hallandsdistriktet tiger som muren når vi frågar. Onekligen har de inte "rent mjöl" i påsen.

Det förstärks av att LRF:s förbundsstyrelse hade gjort en skrivning till förbundsstämman, där de efter felaktiga slutsatser påstod, att vid kontroll kunde de egentligen inte hitta några tvister i skiljenämnd, vilket de tolkade som, att det finns inga problem i branschen och då spelar det ingen roll, om det står domstol eller skiljenämnd i avtalet. Har ni hört något så dumt?

Vilken nytta har en liten företagare av LRF? De beter sig som, de inte vet hur svårt, det är för en liten företagare att luckra upp ett kontraktsformulär, som använts sen lång tid och ger mest fördelar för den starka parten.

Många skogsägare har följt detta sedan i somras och fler säger, att det var rätt, att vi lämnade LRF, när den nya stora fakturahöjningen på medlemsavgiften kom.
Taggar: LRF;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: