virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Tidningen Skogen. Jämförpriser 35

Ansvarig utgivare för tidningen Skogen Bengt Ek har erbjudits hjälp att förmedla budskap om förbättringsmöjlighet i skogen för Skogens medlemmar och andra i branschen, som hakar på, motsvarande 3-5 miljarder under en femårs period. Men han har stängt för avgörande åtgärder. Att upptäcka hur skogsägare blivit blåsta ännu mer av inköpare är därför ett tydligt bevis.

När inställningen visade sig vara negativ till förslaget, valdes metod att förklara tydligare och mer i ekonomiska termer och vad som behövde förändras, men då stänger Bengt Ek dörren fullständigt, för att medlemmar skall få viktig information som leder till miljard om året.

Sannolikt är det nu prestige med i bilden, som går före medlemmarnas och skogsägarnas bästa. Dessutom skulle genom detta initiativ hela skogsbrukets mervärde (även industri) öka. I värde borde det bli en halv gång till.

Detta tycks avgöras av en enda motsträvig man, som fått chansen sen åtminstone tre år och redan sumpat att påverka kultur i branschen och öka värdet med flera miljarder.

Kontrollera på Elmia!

Taggar: ATA, Derome, Holmen, SCA, STORA, SYDVED, Södra, Tidningen Skogen, Vida;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: