virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Vida igen

Åter har den  anonyme personen yttrat sig här (534B) i försvarande syfte för Vida som gjort uppenbara fel och denna gång kritiserar han dessutom en person, som i viktig skogsgrupp sett nästan alla felen Vidas inköpare gjorde, det ni även sett här på många bilder. Dessutom har han sett en del av administrationen, som bekräftar den fräcka virkesaffären Vida gjorde mot en tämligen okunnig skogsägare. Även myndighet har konstaterat de många felen.

Den anonyme angriper följaktligen nu en person med både insikt, kunskap och erfarenhet om skog. YE har en sällsynt god insikt och FACIT för vad inköparen gjort hos skogsägare och hos även en del hos andra.!

Dessutom har YE av inköparen i offentlig miljö fått ta emot kränkande ord, som visar hur fräckt inköparen behandlar en välunderrättad kritiker med fru.

Angående Vidas förstörelse hos skogsägaren, så har ingen som varit på plats sett något försvar för dussintals gjorda misstag. En besökare uttryckte ironiskt att "det går bra att skjuta älg på långt håll i området nu, som fått ungskogen helt bortröjd. Kanske är älgjakten högt prioriterad av inköparen, som nyligen spelat en avgörande roll, när en älgko kvar på licens "blev" en tjur med dussinet taggar. Inköparen är blivit "paragraf" på jaktmöten och när folk försöker spörja hur även denna överträdelse skall sluta.

Taggar: Vida;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: