virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

535 Vida problem.

En ljusskygg person skriver, som ni vet text här i syfte att försvara Vidas dåliga arbete hos vår skogsägare, där Vida förstörde för hundratals tusen kr.

Så här skriver han: "talar man med folk från vida så har man en helt annan uppfattning om den berömda skogsaffären, det kallar jag ord mot ord"

Vidas ord har ungefär följande värde. Att Vida är en part som inte drar sig för att välja ord som passar Vida för stunden, även om det är tvärt emot tidigare sagt. Ex. vd Jörgen Henriksson säger i telefon i början av dec 2010, när inköparen just erkänt svindleriet med svartvedsförsäljningen av skogsägarens och Vidas virke och pengar hamnade i inköparens fickor, att det var huvudlöst gjort av inköparen och riktigt sorgligt. Samme Henriksson säger till ATL, att han har fullt förtroende för inköparen. (Jag och flera andra har fortfarande nära en timme inspelning där inköparen erkänner det han gjort mot skogsägaren.)

Men även inköparen säger helt annat när han konfronteras. Så är kulturen i Vida, när de lanserar begreppet ord emot ord. Även SCA försökte förneka fel, när senaste skandalen kom upp.
 
Läs gärna genmäle från ögonvittne till Vidas fel. Se vid 534B Vida
Taggar: Vida;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: