virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

472 C Södra behöver förbättras .....

Ordf. Segerstéen berör mycket kort i senaste brevet, att skogsägaren känner sig illa behandlad. Men uttrycker inte ett ord om inspelningen, som belyser regionchefens vulgära yttrande. Ändå är det enbart detta skogsägarens anmälan handlar om.

I stället "maler" Segerstéen att Södra visat god vilja att lösa det gamla problemet med virkesfelen på avverkningen. Detta är bevisligen fullständigt fel. Det är i stället krokben och svek stup i ett. Det uppfattas som avsiktlig upprepning av en osanning i syfte, att den skall få genomslag.

Notera igen! Samtliga bevisade virkesfel är accepterade av de som ansvarat för avverkningen.

Men Södra ville bara betala 40% av de godkända felen.

Den nu inkopplade regionchefen ville bara betala 20% av felen. (Visar detta god vilja????)

Ändå skriver Segerstéen :" Som jag beskrev i mitt tidigare svar uppfattar jag att Södra Skog, både vid det aktuella mötet och i diskussioner före såväl som efter detta, försökt att bidra till att lösa den aktuella frågan."

Segerstéens yttrande är nära unikt. Regionschefen erbjöd nu bara 20% av kostnad för bevisade fel. Dessutom i diskussionen före förhandlingen försöker chefen "skrämma skiten" ur skogsägaren och begära att chefens kommande skambud måste accepteras. Det är en form av ondska/svek som inte borde möta en ägare till Södra, som i grunden vill förbättra Södra.

Detta är Södras utspel när de inte vill erkänna fel, som mot felen på 25.000 kr håller på att kosta dem många årslöner i rena pengar och dessutom mycket stort utflöde av energi.

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: