virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

472 B Södra behöver förbättras .....

Inlägg 470 och 472. I nämnda inlägg nämndes om hur styrelsen på Södra fått till sig en inspelning där en regionchef synnerligen aggressivt och ovårdat försöker läxa upp en skogsägare som begär att chefen håller vad han lovat två ggr. Chefen sa ju då under inspelning, att vad han lovat tidigare har ingen betydelse.

Skogsägaren skickade ett tydlig svar tillbaka till Södra, där det förklarades att ordf. Christer Segerstéen hade använt svaret på sänd inspelning, till att i huvudsak orda om sådant som inte berörde de vulgära yttrandena från regionchefen.

Ett nytt svar kom i tisdags. Det inleds med ett nytt ovidkommande beklagande, att stormen Egon den 10:e jan tagit hans tid, så han vid förra svaret var något sen.

 Varför 1/4 av svaret berör detta har skogsägaren ingen förståelse för. Det bara fyllde plats på papperet och någon försening hade inte skogsägaren ens ordat om. Tolkningen har av flera personer blivit att Segerstéen vill påtala, att han har bråttom och att skogsägaren är oförstående. Notera att inte en bokstav av kritik är framförd om tidpunkten för förra svaret.

Låt tanken nu röra sig omkring en trolig avsikt hos ordf. , att framhäva sin egen präktighet och utan anledning "markera" mot kritisk skogsägare och ta poäng. Kritik mot Södra skall med alla medel tystas. 

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: