virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

470 Södra behöver förbättras .....

Ni har läst här om skogsägaren, som en regionchef (jägmästare) på Södra på aggressivt sätt kränkte, ljög för och hotade omedelbart inför en mycket viktig förhandling.

Ljudinspelningen på detta har nu också sänts till Södras styrelse och Christer Segerstéen har i går skrivit tillbaka.

Bara ca 5% avskrivelsen handlar om omständigheterna omkring det sagda i ljudinspelningen. En viss grad av kritik framförs från Segerstéen om de olämpliga yttrandena av regionchefen, men i undanglidande form. Resten av A4-sidan är försök till bortförklaring och framhävande av hur uppoffrande Södra var när de skickade 4 chefspersoner, som uppträdde blockerande mot skogsägaren i en förhandling.

Segerstéens undvikande svar innehåller 4 fel eller feltolkningar. Dessa återkommer vi till efter det att nytt svar kommer efter återsändning av materialet till styrelsen.

Detta gör Segerstéen mot bättre kunnande i ett fall som sannolikt belastat Södra med miljonskada/kostnad. Allt beror på att lokal personal insett gjorda fel vid avverkning, men inte fick ersätta dessa fullt ut. Sen har låsande ytterligare yttrande staplats på varandra. Tjänstefel kan inte uteslutas.

Fel vid avverkning och behandling av skogsägare är bevisad.

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: