virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

Derome igen....

Vittne har hört Derome yttra: När Derome får kontakt med kompetent skogsägare, som begär kompletta uppgifter från skördaren efter sin avverkning, då signalerar Derome starkt motstånd. Står skogsägaren på sig och framför viktiga skäl, som inte Derome kan "prata bort", då avstår Derome virkesköpet.

Derome anser, att eftersom det finns skogsägare som är oseriösa, då behöver Derome inte heller ha öppen redovisning på uppdraget och därigenom visa ärlighet.!!!

 Detta sammanfaller faktiskt med besked jag fick direkt av vd Karl-Erik Andersson, när jag föreslog, att Derome kunde få konkurrensfördelar om de uppträdde helt reko i virkesaffärer. Detta avspisade Karl-Erik med typisk självsvåldighet och signalerade att några kostnader för tydlighet (och kanske mer) det tar inte Derome. En handfull inlägg kan sökas här i frågan.

Läs igenom senaste Svarta Listan med nytt omkring Derome, SCA, Skogsstyrelsen, Sydved och Swedac.

Virkesköparna konservera ett korrupt kultur. Kontrakt skall fullföljas. Korrekt redovisning är en självklarhet. Fel här startar ett "krig" som inte kan vinnas när metoderna eskalerat.

Taggar: Derome;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: