virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

VMF SYD 3

Tidigare inlägg om hur VMF personal lovar att skicka uppgifter fortsätter här.

Therese Berg  skickade inte det dokument hon på Elmia tydligt lovade och påstod fanns, om att matrisfub är godkänd volymenhet.

Redan i diskussionen på Elmia var jag tveksam till, om hon kunde leta upp något bevis på, att matrisfub är en godkänd måttenhet.

- Men Therese var faktiskt påstridig i diskussionen. Det var den typiska  auktoritära tonen, som användes från hennes sida där hon "klev upp på piedestalen", som folk i "maktställning" utnyttjar när inte de har tillräcklig fakta att förmedla.

- Problemet ökade ju för Therese när jag lämnade min adress. Som att hamna i en återvändsgränd.

- Hon kunde ju inte då säga, att det finns inget dokument att skicka.

 

Therese har inte svarat på en enda påminnelse av 10-talet som skickats därefter.

- Flera skogskurser har följt detta och medverkat till att svar skulle komma, men utan resultat.

- Inte heller sändning till vd, expedition och kontrollmätningschef på VMF har gett något svar.

 

- Vi vet nu att uppenbart ljög Therese Berg om, att detta dokument finns. (Att så är fallet har även verifierats av kontrollpersonal på VMF vid mina personliga kontakter. Dessa har aldrig heller sett något sådant dokument.)

 - Det nu inträffade är unikt, kränkande och tecken på dekadens i en organisation, som alldeles för länge visat dessa tecken. En del har vi ex. läst om i skogspress.

 

Följaktligen har VMF SYD visat att de medverkar i en felaktig volymberäkning, som de också vet är felaktig och därför inte blivit godkänd. Detta sker i en organisation som skall vara oförvitlig. Fy...! 

Taggar: VMF, fuskfub, matrisfub;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: