virkesakuten

Ett verktyg för bättre virke.

436 Södra behöver förbättras .....

Detta misstag som Södra gjort på region Väst, som nämnt om i många inlägg, har en parallell händelsekedja också till förtroendemän.

 De lämnades en inspelning. En inspelning som belyser ledningsperson från Södras vulgära yttrande vid förlikning.

 

 Yttrandena var kränkande och av sådan kraftig art att de ofta orsakar "motanfall" från tilltalad, vilket dock inte skedde nu. Notera denna typ av utkast.

- Kanske var hoten därför avsiktligt uttryckta så vulgärt just i avsikt att motparten skulle svara med "samma mynt" och detta skulle utnyttjas av Södra senare, i syfte  att kunna påstå att skogsägaren är "obalanserad".

- Notera  att närvarande lokala verksamhetschef på Södra inte ingrep vid övertrampet, utan lät det fortsätta.

- Det inträffade är mycket besvärligt för Södra just nu. Inte minst beroende på att många andra ledande personer har lyssnat på inspelningen av "utbrottet" och kan inte på något sätt försvara detta uttryckta mot en ägare i Södra.

- Flera skogsägare har också lyssnat på hoten.

- Skogsägaren har genom detta skedda ett övertag, som Södra har svårt att klara sig mot.

 

- Förtroendemän har tydligen "mått illa" av inspelningen och en skyller efter att ha haft den i flera månader på, att han inte hunnit lyssna på de ca 5 minuter som inspelningen  omfattar.

- Han bad om en veckas tidsfrist ytterligare, för att kunna anslå tid för lyssning (5 min).

 

Förtroendemän som agerat med avståndstagande i ärendet är Per Larsson, Karl-Åke Lagerkvist, Sture Larsson, Fredrik Ljungdahl m.fl.

Notera att dessa under lång tid undvikit att agera vid tarvligheter från södraledning, felaktig skördare, dålig aptering, principfel etc. som drabbar många skogsägare.

Taggar: Södra;
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: